"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" OCAK AYI YAPILACAK FAALİYETLER

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrenciler,

Milli Eğitim Bakanlığımız eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlatmıştır..

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıklamışlardır.

Biz de Adile Altınbaş Ortaokulu olarak “Dilimizin Zenginlikleri projesi”ne katılım sağlıyoruz.

Proje kapsamında OCAK ayında uygulayacağımız etkinliklerimiz aşağıda vermiş olduğumuz tablodaki gibi olacaktır.

a) Etkileşimli/Paylaşımlı Kitap Okuma

b) Hikâye yazma yarışması

c) Hatırlatmaca etkinliği

d) Anlamını bul etkinliği

e) Kitap Tanıtma Çalışmaları

f) Anahtar Kelimelerle hikaye yazma etkinliği

Oyunları gibi etkinlikleri öğretmenlerimiz rehberliğinde yapılacaktır.

Siz değerli velilerimizin katkılarıyla projemizin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 15:30 - Görüntülenme: 193