Adile Altınbaş Ortaokulu

Eyüp Sultan Mahallesi Saray Bosna Sokak No4/A
Vizyon
Okulumuzu eğitim öğretim etkinliklerinde mükemmeli sağlayarak tüm ilköğretim okulları içinde önder ve örnek bir kurum haline getirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak; Öğrenciyi Atatürk İlke ve İnkılaplarına demokrasinin ilkelerine bağlı, görevini yapabilen ve sorumluluk yüklenebilen, milli ve manevi değerlere saygılı iyi vatandaş ve iyi bir insan olarak yetiştirmektir.
Dogalgaz
Ulaşım
Okulumuz Nizip şehir merkezinde yer almakta olup, çarşı merkezine yürüme mesafesi ile 15 dakika, araç ile 2-3 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Okulumuz Gaziantep - Şanlıurfa otoyolu üzerinde bulunmakta, ilçeye ulaşım ise Gaziantep otogarından hareket eden minibüsler ile veya ilçeye doğrudan ulaşım sağlayan otobüs firmaları ile sağlanmaktadır. Gaziantep - Nizip arası yol süresi yarım saattir.
Eyüp Sultan Mahallesi Saray Bosna sok. No:4/A Nizip
İl merkezine uzaklık 45 Km.- İlçe merkezi