Ekm

Hafta sonu 8. sınıflara yapmış olduğumuz DYK kursumuza öğrencilerimizin yoğun  katılımıyla devam ediyoruz.

Ekm

Tübitak Bilim söyleşileri kapsamında düzenlenecek olan "Kültürel Mirasımız, Şehrimizi Tanıyalım" konulu başvurumuz kabul edilmiştir.

Söyleşi konuğumuz Prof.Dr.Bilgehan PAMUK olup, söyleşimiz 25/12/2023 Pazartesi günü saat 10.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz 6/D sınıfı rehber öğretmeni Kenan AKBAŞ sınıf öğrencisi Esra YILDIRIM'a ev ziyareti yapmıştır.  Öğrencimizin hem akademik gelişimi hem de sosyal gelişimini ailesiyle birlikte değerlendirerek bilgi alış verişinde bulunulmuştur.  Bizleri misafir eden ailelerimize  teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 5/D sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde  Dünya, Güneş ve Ayın hareketleri konusunu evde maket çalışması yaparak gelmişlerdir. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Barış ARSLAN'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 5/D sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde  Dünya, Güneş ve Ayın hareketleri konusunu evde maket çalışması yaparak gelmişlerdir. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Deniz AKDOĞAN'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

5. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!...

Diyanet işleri Başkanlığımız Lise ve ortaokullarımızda Kur’anı Kerim dersini seçen öğrencilerimize Kur’anı Kerim hediye edecektir. Bu vesileyle  aşağıdaki linki okulumuz 5.sınıf öğrencilerimizin istenen bilgileri doldurmalrı önemle rica onunur. ortaokullarımız ve lise grublarınızda paylaşırsanız sevinirim. Öğrencilerin linkte istenilen bilgileri doldurmaları yeterli olacaktır.

Eyl

Okulumuz 6/D Sınıfı Fen Bilimleri Dersinde "Model çalışması" yaparak derslerini somutlaştırarak ders yapmışlardır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizle beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı 'Müşir ve Gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü kutlama programımız. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sayın Velilerimiz,

Kıymetli Öğrencilerimiz,

05.06.2023 ile 17.06.2023 tarihleri arası okulumuz tarafından atık kağıt toplama kampanyası başlamıştır. Öğrencilerimizin çevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklenmektedir. Evden getirdikleri kullanılmış ders kitabı, defter, soru bankası vb. atıklar toplanarak, tekrar kullanımının sağlanması hedeflenmektedir.